Så kan du spara pengar på flyg och hotell med VPN

Visste du att du kan spara pengar på flyg, hotell och biluthyrning? Det är inte särskilt svårt heller för den delen men kräver en del engagemang och kunskap från din sida.

Du kan för det första jämföra olika alternativ för att hitta den tjänst som erbjuder bäst pris men det finns även andra saker som kan påverka priset rejält. Vad få vet är att du kan använda en VPN-tjänst för att hitta betydligt billigare priser, oavsett om det gäller hotell, flyg eller biluthyrning.

Låter det svårt? Oroa dig inte, efter att du har läst den här artikeln kommer du veta exakt vad du ska göra och varför.

Spara pengar samtidigt som du skyddar dig
När du besöker en hemsida som erbjuder tjänster baseras priset ofta på din fysiska plats. Om du befinner dig i Sverige kommer du att få ett annat pris gentemot de som befinner sig i Norge. Bäst pris hittar du vanligtvis i det land som erbjuder tjänsten. Därmed kommer amerikanska medborgare att få bättre priser på hotell i Los Angeles än vad du får om du har en IP-adress från Sverige.

Som en ytterligare bonus får du ett grymt skydd som ger dig integritet online.

Priser på hotell och flyg kan variera beroende på vart du befinner dig. Foto: NordVPN.

Vilka dagar det gäller
Priserna kan självklart påverkas väldigt mycket av vilka dagar du vill flyga, bo på hotell eller hyra en bil. Under de dagar då hotellen är väldigt belamrade eller flygen är populära kommer det självklart vara dyrare att ta del av tjänsterna. Detta går tyvärr inte att förändra med hjälp av en VPN. Det enda sättet att få ner priserna är att helt enkelt byta datum.

Vilket företag som erbjuder tjänsten
Priserna påverkas även väldigt mycket beroende på vilket företag som erbjuder tjänsten. Vissa företag är helt enkelt billigare än andra trots att de erbjuder samma tjänster. Därmed bör du försöka ta del av så många erbjudanden som möjligt för att på så sätt hitta det som är billigast för dig.

Vilken IP-adress du använder
Men priset påverkas även av vilken IP-adress du använder. Om du ska köpa en tjänst i USA men har en svensk IP-adress, kommer du få ett annat pris i jämförelse med de som bor i landet. Detta går dock att kringgå med hjälp av en VPN-tjänst som NordVPN. Här kan du ta del av massvis med olika IP-adresser från otaliga länder, vilket gör att du enkelt kan ta del av de lokala priserna. Just nu får du ett grymt erbjudande om du är ny kund hos NordVPN.

Om du har besökt sidan tidigare eller inte
Om du har kollat på en viss flygbiljett eller hotell vid ett tidigare tillfälle, kan priserna ändras. De vet att du är intresserad av ett visst datum, vilket gör att priserna höjs. Varför betala mer för samma tjänst? Med hjälp av en kvalitativ VPN kan du kringgå detta inom loppet av några sekunder.

Med NordVPN kan du spara pengar samtidigt som du surfar säkert. Foto: NordVPN.

Viktigaste fördelarna med en VPN
Nedan är de viktigaste fördelarna med att använda en VPN-tjänst i likhet med NordVPN:

● Du får tillgång till en större del av internet
● Du får tillgång till bättre erbjudanden och lokala kampanjer
● Din integritet höjs rejält
● Du gör det svårare för hackare att göra intrång eller skada dig på annat sätt
● Du kan surfa säkert utomlands

Vill du ta del av samtliga av ovanstående fördelar? Då behöver du en grym VPN, exempelvis den som NordVPN erbjuder.

Just nu kan du även teckna ett nytt abonnemang och få upp till 68% rabatt och 3 månader gratis.Den här sidan använder kakor

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Denna sida samlar endast tredjepartscookies till syften av återmarknadsföring och analys. Genom att använda webbplatsen accepterar du detta.

Godkänn

Mediekompaniet

Läs mer

NordVPN